529
Ο Χάρι και η Μέγκαν μιλούν στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου | CBS/YouTube

Πρίγκιπας Χάρι στην Οπρα: Φοβόμουν ότι θα είχα την ίδια μοίρα με τη μητέρα μου

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2021, 15:29
Ο Χάρι και η Μέγκαν μιλούν στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου
|CBS/YouTube

Πρίγκιπας Χάρι στην Οπρα: Φοβόμουν ότι θα είχα την ίδια μοίρα με τη μητέρα μου

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2021, 15:29

Το Μπάκιγχαμ δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά τελευταία. Δεν έφταναν το οριστικό «διαζύγιο» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι και η πολυήμερη νοσηλεία του Φίλιππου, αλλά πλησιάζει και η ημέρα που θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση η συνέντευξη του ζεύγους στην Οπρα Γουίνφρεϊ.

Δεν είναι μόνο η πρώτη τους κοινή συνέντευξη, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή τους από τον στενό κορσέ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, είναι και ότι απέναντί τους κάθεται μία από τις πιο γνωστές τηλεπαρουσιάστριες των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ, που ξέρει να αποσπά ζουμερές εξομολογήσεις από τους συνομιλητές της.

Και αν κρίνει κανείς από τα μικρά αποσπάσματα-«teaser» της 90λεπτης συζήτησης, που έδωσε στη δημοσιότητα το CBS την Κυριακή, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δεν θα περάσει ένα ευχάριστο βράδυ στις 8 Μαρτίου, όταν την δει στη βρετανική τηλεόραση, μία ημέρα μετά την προβολή της στις ΗΠΑ.

Στα αποσπάσματα, το ζευγάρι μιλάει για την απόφασή του να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια και συγκρίνουν αυτά που πέρασαν με το τι συνέβη στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Είμαι πολύ ανακουφισμένος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και  μιλάω μαζί σου με τη γυναίκα μου δίπλα μου γιατί δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς ήταν για αυτήν (την μητέρα του) να περνά όλη αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα εκείνα τα χρόνια. Γιατί ήταν απίστευτα δύσκολο για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλο», λέει ο Χάρι στην Οπρα για την ασφυκτική πίεση που νιώθει ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Και προσθέτει: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ότι θα επαναληφθεί η ιστορία»…

Ο Χάρι πρόσφατα είπε ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να φύγει μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους από τη Βρετανία ήταν το ανελέητο κυνηγητό από τα media – ένα τέτοιο κυνηγητό είχε οδηγήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στον θάνατο, το καλοκαίρι του 1997. Αλλά μήπως και η πίεση που βίωνε μέσα στο παλάτι η Lady D δεν ήταν αφόρητη;

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Οπρα ρωτά την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους: «Σιωπούσες ή εξαναγκάστηκες να σιωπήσεις;», ενώ αμέσως μετά της λέει: «Σχεδόν αδύνατο να επιβιώσεις. Ακούγεται σαν να υπήρχε ένα σημείο που “έσπασες”». Και αργότερα τους λέει: «Είπατε κάποια σοκαριστικά πράγματα εδώ».

Στα βίντεο, οι τρεις τους κάθονται σε έναν κήπο, στο νέο σπίτι του ζεύγους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Η Οπρα πήρε συνεντεύξεις από τους δύο ξεχωριστά αλλά και μαζί, στη διάρκεια δύο ημερών, τον προηγούμενο μήνα.

Η τηλεπαρουσιάστρια του CBS και φίλη της Οπρα, Γκέιλ Κινγκ, δήλωσε πως έμαθε ότι «αυτή είναι η καλύτερη συνέντευξη που έχει πάρει ποτέ».

Το Μπάκιγχαμ πάντως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.  Στις 7 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που θα προβληθεί η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Οπρα, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα απευθύνει ένα τηλεοπτικό διάγγελμα για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Στο μήνυμα της βασίλισσας θα συμμετέχουν και άλλα μέλη της οικογένειας: ο διάδοχος του θρόνου και πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, ο αδελφός του Χάρι πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...