194
|

Πού υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2022, 20:29

Πού υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2022, 20:29

Σε τμήματα των περιοχών της Ραφήνας, του Νέου Βουτζά, στο Μάτι και τη Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, του Νέου Ηρακλείου, του Ψυχικού εντοπίζονταν γύρω στις 20:00 της Δευτέρας τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Προβλήματα εντοπίζονταν επίσης στο Γραμματικό, τον Διόνυσο, τον Μαραθώνα, το Κάτω Σούλι, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι.

Επίσης στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών σε οικισμούς στην περιοχή των Ψαχνών και στην Κάρυστο.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης και σε γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα περίχωρα της πόλης της Κω.

Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000 (εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών) μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 και 211 1900 500.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ακόμη ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία ενώ τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News