238
Μια σκηνοθετημένη φωτογραφία: Ο Κιμ με τη θυγατέρα του και τον πύραυλό του | KCNA via REUTERS

Πόσος Φρόιντ σε λίγες εικόνες: Ο Κιμ επιδεικνύει την κόρη του δίπλα στον πύραυλό του

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2022, 09:34
Μια σκηνοθετημένη φωτογραφία: Ο Κιμ με τη θυγατέρα του και τον πύραυλό του
|KCNA via REUTERS

Πόσος Φρόιντ σε λίγες εικόνες: Ο Κιμ επιδεικνύει την κόρη του δίπλα στον πύραυλό του

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2022, 09:34

Το ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν είχε τουλάχιστον μια κόρη ήταν κάπως γνωστό —το είχε πει ο Ντένις Ρόντμαν, ο βετεράνος του NBA, ο οποίος σε εκείνο το αμφιλεγόμενο ταξίδι του στην Πιονγιάνγκ το 2013 είχε κάνει λόγο για ένα μωρό ονόματι Τζου Αε. Το ότι όμως ο 38χρονος βορειοκορεάτης δικτάτορας θα εμφάνιζε την κόρη του για πρώτη φορά δημοσίως δίπλα σε έναν βαλλιστικό πύραυλο, από αυτούς που εκτοξεύει η χώρα του απειλώντας τις γειτονικές, ξεπερνάει κάθε (φροϋδική) φαντασία.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας KCNA δημοσίευσε το Σάββατο μια σειρά φωτογραφίες με τον Κιμ Γιονγκ-ουν και την κόρη του, χωρίς να την κατονομάσει. Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν μία ημέρα μετά την εκτόξευση από την Πιονγιάνγκ ενός διηπειρωτικού πυραύλου που κατέπεσε στην ιαπωνική ΑΟΖ.

Σύμφωνα με τον Guardian, πιστεύεται πως ο Κιμ έχει ίσως και τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

«Είναι η πρώτη φορα που βλέπουμε την κόρη του Κιμ Γιονγ-ουν σε δημόσια εκδήλωση», σχολίασε στη βρετανική εφημερίδα ο Μάικλ Μάντεν, ειδικός στα της βορειοκορεατικής ηγεσίας στο Κέντρο Stimson της Ουάσινγκτον. «Είναι σημαντικό και μαρτυρά έναν βαθμό άνεσης από την πλευρά του Κιμ, να την επιδείξει με αυτόν τον τρόπο», προσέθεσε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...