270
|

Trailer

Avatar Πάνος Κοκκίδης 7 Ιουλίου 2012, 03:10

Trailer

Avatar Πάνος Κοκκίδης 7 Ιουλίου 2012, 03:10

Αυτή την εβδομάδα εγκαινιάζουμε μια καινούργια section στο Protagon με το όνομα Τrailer. Εδώ θα ανεβάζουμε τα τρέιλερ των ταινιών που θα κάνουν πρεμιέρα  κάθε εβδομάδα. Έτσι οι φίλοι του site θα έχουν την ευκολία να παίρνουν μια πρώτη γεύση απ τις ταινίες που κυκλοφορούν.

Τρέιλερ γίνονται για διάφορους σκοπούς και διάφορα κοινά. Οι μεγάλες εταιρίες παραγωγής στο εξωτερικό δίνουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία στο τρέιλερ τόση όση για την ίδια την ταινία. Το τρέιλερ πια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής μιας ταινίας.

Η βασική του αποστολή είναι να εντυπωσιάσει και να υποσχεθεί. Να υποσχεθεί πράγματα και θεάματα που θα τέρψουν τις αισθήσεις του θεατή καταναλωτή.

Είναι μια ολόκληρη τέχνη και καθώς έχω περάσει πάνω από εικοσι χρόνια κατασκευάζοντας τρέιλερ με διάφορες ομάδες κειμενογράφων, μοντέρ και παραγωγών, μπορώ να σας υπογράψω πως η δύναμη του είναι τεράστια. Μπορεί να βοηθήσει ή να καταβαραθρώσει μια ταινία μια τηλεοπτική σειρά, ένα ολόκληρο κανάλι. Παλαιότερα οι περισσότεροι καταναλωτές θεατές διάλεγαν ταινίες μέσα απ την κριτική. Τα τελευταία χρόνια όμως οι θεατές εμπιστεύονται (κακώς κατά τη γνώμη μου) περισσότερο τα τρέιλερ παρά τις κριτικές. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις ανεξάρτητες καλλιτεχνικές παραγωγές όσο για το εμπορικό σινεμά.

Ξεκινάμε λοιπόν και το γιορτάζουμε.

Θα δώσουμε 50 συλλεκτικές τσάντες με το graffiti που έκανε ο b. ειδικά για το protagon.gr στους πρώτους 50 που θα απαντήσουν σωστά στην αστεία και αφελή ερώτηση:

Ποιος είναι ο βαθμός που έχει στην βρετανική στρατιωτική βαθμίδα  ο James Bond;

Trailer. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

*Όσοι απαντήσουν σωστά στην ερώτηση (στο πεδίο των σχολίων, αφήνοντας και το σωστό mail τους) θα ειδοποιηθούν με email για το πού και πότε θα τις παραλάβουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News