1156
Η 78χρονη Σερ και το εξώφυλλο του πρώτου μέρους της αυτοβιογραφίας της | CreativeProtagon / Shutterstock

Σερ: Μια ζωή πολύ μεγάλη για ένα μόνο βιβλίο

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2024, 17:48
Η 78χρονη Σερ και το εξώφυλλο του πρώτου μέρους της αυτοβιογραφίας της
|CreativeProtagon / Shutterstock

Σερ: Μια ζωή πολύ μεγάλη για ένα μόνο βιβλίο

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2024, 17:48

Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της Σερ. Το πρώτο μέρος, με τίτλο «Cher: The Memoir, Part One», θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις HarperCollins. Το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2025, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο εκδοτικός οίκος της αμερικανίδας σταρ.

Σύμφωνα με τη δήλωση του εκδότη, την οποία δημοσιεύει ο Guardian, «μετά από περισσότερα από 70 χρόνια μάχης για να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους, η Σερ αποκαλύπτει επιτέλους την αληθινή της ιστορία με πολύ προσωπικές λεπτομέρειες, σε ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά της σε δύο μέρη. Με την ειλικρίνεια και το χιούμορ, που είναι σήμα κατατεθέν της, το “Cher: The Memoir” ανιχνεύει πώς αυτό το προικισμένο πλάσμα πέτυχε, χωρίς σχέδιο και με λίγη αυτοπεποίθηση, να γίνει η κορυφαία σούπερ σταρ, που ο κόσμος δεν θα μπορούσε να αγνοήσει για περισσότερο από μισό αιώνα».

Το πρώτο μέρος των απομνημονευμάτων της τραγουδίστριας και ηθοποιού θα καλύπτει την πρώιμη ζωή της ως δυσλεκτικό παιδί σε ένα χαοτικό σπίτι και τον γάμο της με τον συνάδελφό της Σόνι Μπόνο, «την εξαιρετικά περίπλοκη σχέση τους, που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς, αλλά τελικά τους οδήγησε στον χωρισμό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Η Σερ παρουσίασε στο Instagram το εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου με τα απομνημονεύματά της

Γνωστοί ως το τραγουδιστικό δίδυμο Sonny & Cher, ο Σόνι και η Σερ παντρεύτηκαν το 1964 και παρουσίαζαν μαζί τις εκπομπές «Sonny & Cher Comedy Hour» και «The Sonny & Cher Show». Το 1974 η Σερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, το οποίο οριστικοποιήθηκε έναν χρόνο αργότερα.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί, τον 55χρονο σήμερα Τσαζ Μπόνο, ηθοποιό και transgender ακτιβιστή. Η Σερ είναι επίσης μητέρα του 48χρονου μουσικού Ελάιτζα Μπλου Αλμαν, γνωστού επαγγελματικά ως P. Exeter Blue I, τον οποίο απέκτησε με τον δεύτερο σύζυγό της, Γκρεγκ Αλμαν, αείμνηστο frontman του ροκ συγκροτήματος Allman Brothers Band.

Το εξώφυλλο του βιβλίου με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του προσώπου της παρουσιάστηκε καταρχάς από την εκπομπή Today, ενώ η Σερ το αποκάλυψε και στο Instagram. Η 78χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πολυαναμενόμενο βιβλίο της το 2017, ενώ μόλις πέρυσι δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Λοιπόν, έχουμε σχεδόν τελειώσει – γιατί [οι HarperCollins] μου λένε “Σερ, πόσο καιρό ακόμα θα το δουλεύεις αυτό;” Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ κοντά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Η 78χρονη θεά της ποπ συνεχίζει ακάθεκτη την λαμπρή καριέρα της

Ο εκδότης περιέγραψε τη μακρόχρονη ιστορία της Σερ ως «μια ζωή πολύ τεράστια μόνο για ένα βιβλίο». Η ίδια η τραγουδίστρια, δε, είπε ότι η διαδικασία συγγραφής ήταν μακρά και δύσκολη. «Απλώς τρόμαξα με κάποια πράγματα που έπρεπε να μπουν αλλά δεν είναι άνετα, και αποφάσισα να μην τα βάλω» είπε τον περασμένο Νοέμβριο στον Τζίμι Φάλον, οικοδεσπότη του Tonight Show. «Αλλά πρέπει να μπουν, οπότε θα επιστρέψω και θα επανέλθω».

«Η ζωή μου φαίνεται να είναι πιο μεγάλη από οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου» δήλωσε εξάλλου σε συνέντευξή της στον Guardian τον Οκτώβριο του 2023, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ της. «Νιώθω ότι θα έπρεπε να είμαι στο Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες γι’ αυτό. Και συνεχίζω!» τόνισε η 78χρονη σταρ, που κουβαλάει πίσω της μια επιτυχημένη καριέρα έξι δεκαετιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...