247
| InTime News/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πολιτικός πολιτισμός: Ο Μητσοτάκης σε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2023, 19:50
|InTime News/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πολιτικός πολιτισμός: Ο Μητσοτάκης σε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2023, 19:50

Σε μια επιβεβαίωση ότι αυτή η προεκλογική περίοδος δεν ήταν τελικά όσο τοξική θα περίμενε κανεις –τουλάχιστον ως τώρα και χάρη κυρίως στον λόγο των ηγεσιών, όχι τόσο των στελεχών– ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίωνος Νέγρη, κατά την επίσκεψή του στην Κυψέλη το πρωί του Σαββάτου.

Χαιρέτισε θερμά τους εκπροσώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και όλους τους πολίτες που βρέθηκαν στον διάβα του, με τους παρευρισκόμενους φωτορεπόρτερ να σπεύδουν να απαθανατίσουν το σπάνιο, πράγματι, γεγονός.

(InTime News/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
(Γ.Τ Πρωθυπουργού / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
(Nick Paleologos/ SOOC)

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, λίγα μέτρα παρακάτω.

(InTime News/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

Η συμβολικής σημασίας κίνησή του μάλλον συνάδει και με την παρότρυνση που απηύθυνε στους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ που συγκεντρώθηκαν στην Κυψέλη:

«Τη μεγάλη σημασία την οποία αποδίδω, φίλες και φίλοι, στο προγραμματικό μας λόγο, θέλω να την αναδείξω και σήμερα, εδώ, και θέλω να σας ζητήσω αυτή την τελευταία εβδομάδα η οποία μένει μέχρι τις εκλογές να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

Αντ’αυτών, ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους υποστηρικτές του να μιλήσουν στους πολίτες για το σχέδιο του κόμματος «για την επόμενη μέρα, για το μέλλον της πατρίδας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...