197
Ο Διονύσης Τεμπονέρας (αριστερά) χαιρετά τον Σωκράτη Φάμελλο | In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπέρ της πρότασης Τσίπρα για προσφυγή στις κάλπες ο Τεμπονέρας

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2024, 19:27
Ο Διονύσης Τεμπονέρας (αριστερά) χαιρετά τον Σωκράτη Φάμελλο
|In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπέρ της πρότασης Τσίπρα για προσφυγή στις κάλπες ο Τεμπονέρας

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2024, 19:27

«Σήμερα οι πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και θα διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, εκ των μελών της Πολιτικής Γραμματείας που φέρονται να έχουν έρθει σε ρήξη με την πλευρά Κασσελάκη, προσερχόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ», προσέθεσε το κομματικό στέλεχος.

Δεδομένου ότι τα παραπάνω λέγονται στη σκιά της παρέμβασης Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στην ετυμηγορία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, λίγους μήνες μετά την ανάδειξη του στην προεδρία του κόμματος, η δήλωση Τεμπονέρα εκλαμβάνεται ως ψήφος «υπέρ» της πρότασης του πρώην προέδρου.

Εξάλλου, ο κ. Τεμπονέρας φέρεται να είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη να προχωρήσει στην κίνηση αυτή κατά τη συνεδρίαση της ΠΓ την Τρίτη, όταν ο δεύτερος ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών του κομματικού οργάνου στο πρόσωπό του.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και νωρίτερα την Πέμπτη, μετά τα ρεπορτάζ κατά τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης τον έχει απολύσει από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...