147
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου, δεύτερος ο Διονύσης Τεμπονέρας στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2022, 19:35
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου, δεύτερος ο Διονύσης Τεμπονέρας στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2022, 19:35

Συνεχιζόταν ως το βράδυ της Δευτέρας η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου εκλέγονται τα 150 από τα 300 μέλη της, δηλαδή το 50% της σύνθεσής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη θέση στην Αττική καταλάμβανε η τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Εφη Αχτσιόγλου, ενώ δεύτερος εμφανιζόταν ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του δολοφονηθέντος καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα το 1991.

Στην πρώτη δεκάδα για το λεκανοπέδιο της Αττικής εντοπίζονταν οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, γεγονός που σήμαινε ότι τα στελέχη της λεγόμενης Ομπρέλας, της εσωκομματικής αντιπολίτευσης (Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης κ.ά) είχαν υποχωρήσει σε σύγκριση με τις υψηλές θέσεις που είχαν καταλάβει το 2016.

Σε άλλο σημείο που είχε ενδιαφέρον, πρώτος στα Χανιά ήρθε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ενώ την εκλογή της στη Δυτική Μακεδονία πέτυχε και η βουλευτής, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...