480
Από άλλη βραδινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη, μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε αναγγελθεί επισήμως, σε μπαρ στο Παγκράτι | Menelaos Myrillas / SOOC

Πάρτι σε ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ ο Κασσελάκης τα μεσάνυχτα

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2024, 19:52
Από άλλη βραδινή έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη, μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε αναγγελθεί επισήμως, σε μπαρ στο Παγκράτι
|Menelaos Myrillas / SOOC

Πάρτι σε ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ ο Κασσελάκης τα μεσάνυχτα

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2024, 19:52

Σε γνωστό ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ επρόκειτο να βρεθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο πάρτι που διοργανώνει το κέντρο διασκέδασης με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν είναι άποψη. Είναι η ζωή μας», αναφέρεται στην αφίσα που δημοσίευσε η Κουμουνδούρου ανακοινώνοντας επισήμως τη βραδινή έξοδο του κ. Κασσελάκη στο κλαμπ Sodade.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει το «παρών» στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί του επίμαχου νομοσχεδίου, παρότι δεν είναι βουλευτής ο ίδιος, σε μια ακόμη επισήμανση της σημασίας που αποδίδει στη συγκεκριμένη κυβερνητική ρύθμιση.

Ο ίδιος έχει εισηγηθεί, εξάλλου, την υπερψήφιση του νομοθετήματος, καθώς και κυρώσεις σε βάρος όσων μελών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τηρήσουν διαφορετική στάση.

Το Sodade, ένα από τα γνωστά ΛΟΑΤΚΙ κλαμπ στο Γκάζι, είχε προαναγγείλει το event, γράφοντας τα εξής σε σχετική ανάρτηση:

«Αυτή τη σημαντική ημέρα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ελλάδα, γιορτάζουμε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: Τη ζωντανή μας κοινότητα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sodade2 (@sodade2)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...