205
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Ερμού και φωτογραφήθηκε με αρκετό κόσμο | IntimeNews

Ο Μητσοτάκης στην Ερμού: Φωτογραφίες και κουβέντα για μπάσκετ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2023, 14:29
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Ερμού και φωτογραφήθηκε με αρκετό κόσμο
|IntimeNews

Ο Μητσοτάκης στην Ερμού: Φωτογραφίες και κουβέντα για μπάσκετ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2023, 14:29

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένο στην οδό Ερμού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην  καθιερωμένη πλέον συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες.

Φυσικά, οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα ήταν γεμάτοι με κόσμο και ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε με τουρίστες.

Ευδιάθετος ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα.

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους περιεστράφη γύρω από τον αθλητισμό, άλλωστε το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Κάουνας της Λιθουανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον μεγάλη τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων ότι ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος και ότι η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να μιλάει για το μέλλον και ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί του συγκριτικά με το 2019.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Μητσοτάκης θα δειπνήσει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία και το πρωί της Κυριακής θα ψηφίσει στην Κηφισιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...