324
Σε έντονο ύφος η απάντηση της Πειραιώς στην Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ | IntimeNews

ΝΔ: Οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο πολιτικές, είναι βαθιά πολιτισμικές

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 19:17
Σε έντονο ύφος η απάντηση της Πειραιώς στην Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ
|IntimeNews

ΝΔ: Οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο πολιτικές, είναι βαθιά πολιτισμικές

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 19:17

«Το χυδαίο σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού που κυκλοφορούσαν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ στο Διαδίκτυο, το υιοθέτησαν στο φεστιβάλ τους κι ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν βγήκε να το καταδικάσει, αλλά το δικαιολόγησε κιόλας», ανέφερε σε δήλωσή της τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού στο φεστιβάλ «Σπούτνικ» την Κυριακή (βλ. φωτογραφία κάτω).

«Κι ύστερα από όλα αυτά ζητούν και τα ρέστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει συνεχώς ότι μένει πάντα ίδιος: τοξικός και χυδαίος. Οι διαφορές μας δεν είναι μόνο πολιτικές, είναι βαθιά πολιτισμικές», σχολίασε η ΝΔ.

Λίγο νωρίτερα, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να απαντήσει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που ανέφερε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ μάς χωρίζει ρήγμα τεκτονικό», χωρίς να παίρνει αποστάσεις από το σκετς που προκάλεσε αντιδράσεις και υποστηρίζοντας ότι «Δημοκρατία και λογοκρισία είναι έννοιες αντίθετες».

Ειδικότερα, η Νεολαία του κόμματος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τις τελευταίες ώρες, η επίσημη ΝΔ, βουλευτές, υπουργοί και όλα τα ακροδεξιά τρολ, έχουν βαλθεί να τερματίσουν το γραφικόμετρο», με αφορμή, όπως σημείωσε, «ένα στιγμιότυπο από την παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη (Τσολιάς) στο φεστιβάλ μας. Κανονικά δεν θα υπήρχε λόγος να απαντήσουμε σε όσα εξωφρενικά υποστηρίζουν, αλλά υπάρχουν όρια και στη ΝΔ τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού».

«Υποστηρίζουμε απόλυτα», προσέθεσε, «το δικαίωμα κάθε καλλιτέχνη να εκφράζεται όπως θέλει».

Το υβριστικό σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού (με την εικόνα μάλιστα του Βλαντίμιρ Πούτιν !) ήταν μέρος της σατιρικής παράστασης του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη από την Ελληνοφρένεια

«Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία, αρχηγός κόμματος να επιβραβεύει υβριστικό σύνθημα πεζοδρομίου», επισήμανε από την πλευρά του για το υβριστικό σύνθημα που προβλήθηκε στο φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «παρών», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

«Θα πρέπει να καταλάβουν στο ΣΥΡΙΖΑ πως έχουμε διαφορά ύφους και ήθους. Εμείς πολιτική με ύβρεις δεν κάνουμε», προσέθεσε ο κ. Γαϊτάνης στη δική του δήλωση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...