459
| IntimeNews

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 πορείες εν μέσω πανδημίας

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2021, 19:54

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 πορείες εν μέσω πανδημίας

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2021, 19:54

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το βράδυ του Σαββάτου το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το κάλεσμα σε πορείες, εν μέσω πανδημίας.

«Την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία και οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν ζωές, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα», ανέφεραν από την Πειραιώς.

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλάκηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί. Η προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα είναι τεράστια», κατέληγε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο κατάλογος των διαδηλώσεων στις οποίες καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο παρακάτω:

Η παραπομπή στην ανάρτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου, γνωστής και από τη θητεία της στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν είναι αποσπασματική. Χαρακτηριστική η ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσου, ο οποίος ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να σοβαρευτεί, δημοσιεύοντας ακριβώς αυτόν τον κατάλογο διαδηλώσεων.

Από τους νέους αγανακτισμένους στους νέους διασωληνωμένους ένα τσιγάρο δρόμος…

Ας σοβαρευτεί επιτέλους η αξιωματική…

Δημοσιεύτηκε από Akis Skertsos στις Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

Εξάλλου, ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο απέδωσε μάλιστα δόλο ώστε να υπάρξει εξάπλωση της επιδημίας και να μην αρθούν σύντομα τα μέτρα του lockdown ώστε να αυξηθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια, είχε εξαπολύσει από την πλευρά του, ήδη από την Παρασκευή, ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής», είπε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Status FM, για να συμπληρώσει:

«Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα.

» Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης παραπέμποντας στις γνωστές πλέον δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για επανάληψη των «σκηνικών Νέας Σμύρνης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...