219
|

Με το χιούμορ του Αβραμόπουλου

Βασίλης Βενιζέλος Βασίλης Βενιζέλος 2 Αυγούστου 2013, 00:51

Με το χιούμορ του Αβραμόπουλου

Βασίλης Βενιζέλος Βασίλης Βενιζέλος 2 Αυγούστου 2013, 00:51

"Μα, καλά βρε παιδί μου, αφού είσαι Μακεδόνας, γιατί δεν μιλάς ελληνικά;", ήταν η αστραπιαία απάντηση την οποία έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος σε δημοσιογράφο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της FYROM, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Ουάσιγκτον.

Το είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και έσπευσαν ορισμένα ελληνικά μέσα μαζικής επικοινωνίας να μας εξηγήσουν ότι η απάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών ήταν… ασύλληπτης έμπνευσης! Έως και "πληρωμένη"!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος γνωρίζει την επικοινωνία όσο λίγοι πολιτικοί στη χώρα μας και είναι σίγουρο ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών γνώριζε επίσης ότι το μόνο το οποίο θα μπορούσε να κάνει για να ικανοποιήσει τα εγχώρια εθνικιστικά αισθήματα ήταν να δώσει μία απάντηση η οποία  θα μπορεί εκ των υστέρων ο ίδιος να εξηγήσει ως χιούμορ και σαρκασμό της μεταξύ των δύο χωρών κατάστασης, τότε, όταν έρθει η ώρα κατά την οποία ο υπουργός Εξωτερικών της FYROM να ζητήσει μία δικαιολογία γι' αυτήν την απάντηση από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, σίγουρα, ασφαλώς, μεταξύ τύρου και αχλαδίου.

Χιούμορ, λοιπόν, και τίποτε περισσότερο, εκτός εάν ανήκετε στην ουκ ευάριθμη ομάδα των Ελλήνων με εθνικιστικά αισθήματα, οι οποίοι παραμένουν ικανοποιημένοι να βλέπουν δεκαετίες μετά την πρώτη ρήξη Ελλάδα και FYROM να μην μπορούν να συνεννοηθούν.

Εάν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, χιούμορ, αγαπητοί, να καλλιεργήσετε το χιούμορ σας, γιατί, αλλιώς, δεν θα καταλάβετε ποτέ τον Δημήτρη Αβραμόπουλο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News