401
Ο Κώστας Μάρκου κατά την τοποθέτησή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» |

Ο Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί κουτσομπολιό και «ροζ κλειδαρότρυπα» την υπόθεση Γεωργούλη!

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2023, 12:51
Ο Κώστας Μάρκου κατά την τοποθέτησή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις»
|

Ο Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί κουτσομπολιό και «ροζ κλειδαρότρυπα» την υπόθεση Γεωργούλη!

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2023, 12:51

Τελικά το «πάντα με το θύμα», δεν ισχύει και τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ… Διότι, την Τρίτη, την επιλεκτική αφωνία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη –σε μία εμφανή κομματική προσπάθεια να… «σβήσει ανώδυνα» το θέμα του τέως ευρωβουλευτή από την επικαιρότητα–, ήρθε να διαταράξει ο  υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, Κώστας Μάρκου, ο οποίος κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και έχοντας απέναντί του τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, επιχείρησε να υποβαθμίσει το όλο συμβάν σε επίπεδα κουτσομπολιού!

Στο στούντιο της ΕΡΤ λοιπόν ο κ. Μάρκου –σε μία ακόμη δήλωση υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε αίσθηση μετά από εκείνη της Θεανώς Φωτίου (δείτε τη εδώ) πριν από μερικές ώρες– επιχείρησε να απαξιώσει την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό, η οποία έγινε στο Βέλγιο εις βάρος του διαγραφέντος κομματικού ευρωβουλευτή: έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει την όλη υπόθεση –που προέκυψε μετά την καταγγελία της υποψήφιας με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου, σε βάρος του κ. Γεωργούλη– «κουτσομπολιό » και συζήτηση «ροζ κλειδαρότρυπας»!

Μάλιστα, παρά τις επισημάνσεις από τους παρουσιαστές της εκπομπής, Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της βελγικής Δικαιοσύνης και δεν αποτελεί «κουτσομπολιό», ο κ. Μάρκου δεν θέλησε να ανακαλέσει ή έστω να ανασκευάσει.

Ο διάλογος στον «αέρα» της εκπομπής της ΕΡΤ είχε ως εξής:

Μάρκου: Η πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι επιτέλους έχει έρθει η συζήτηση στα προγράμματα. Θυμάστε ότι η συζήτηση πριν από 10-15 ημέρες ήταν επιπέδου κουτσομπολιού, παρελθοντολογίας και ροζ κλειδαρότρυπας

Παπαχλιμίντζος: Αν εννοείτε την υπόθεση Γεωργούλη, η αναφορά σας είναι φάουλ

Μάρκου: Βεβαίως ήταν η συζήτηση σε επίπεδο κουτσομπολιού

Παπαχλιμίντζος: Είναι κουτσομπολιό η καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης;

Ρωμανός: Ροζ συζήτηση οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που διερευνώνται από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο;

Μάρκου: Η συζήτηση την έχουμε φέρει σε επίπεδο προγραμμάτων και αυτό αποδεικνύεται από τον πανικό της ΝΔ.

Παπαχλιμίντζος: Είναι προσβλητικό να το λέτε αυτό για γυναίκες

Βίδου: Για τον οποιονδήποτε είναι προσβλητικό

Στο τέλος της συζήτησης, η κυρία Βίδου επανήλθε και ρώτησε εκ νέου τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν θεωρεί σκόπιμο να ανακαλέσει, εκείνος όμως επέμεινε λέγοντας:

«Μίλησα για τη συζήτηση που εξαπολύθηκε μέσα από συγκεκριμένα κέντρα. Που έχει να κάνει και με την εμφάνιση της καταγγέλλουσας και με την δημοσιοποίηση του ονόματός της η οποία προς τιμή της σε μια τηλεοπτική εκπομπή κράτησε εξαιρετικά ειλικρινά αξιοπρεπή στάση. Η αξιοπρεπής στάση αυτή από τα υποκέντρα της ΝΔ ήταν ροζ σκανδαλολογία», επανέλαβε ο κ. Μάρκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...