196
| newsit.gr

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2024, 22:20
|newsit.gr

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2024, 22:20

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια γενικής εφημερίας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στόχος του Πρωθυπουργού ήταν να δει από κοντά τη λειτουργία ενός μεγάλου νοσοκομείου σε ώρα αιχμής. Το «Λαϊκό» αποτελεί άλλωστε «νοσοκομείο κορμού», είναι δηλαδή βασικό νοσοκομείο ετοιμότητας κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Πρωθυπουργός συζήτησε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, του οποίου οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Το «Λαϊκό» είναι ένα από το νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν διαχρονικά το ζήτημα των ράντζων μετά τις γενικές εφημερίες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ενημερωθεί συνολικά για τα θέματα του υπουργείου Υγείας το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα παρευρεθεί στο εν λόγω υπουργείο. Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο ΕΣΥ, αλλά και τον χρόνο ολοκλήρωσής τους, με δεδομένο ότι χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός σε κρίσιμης σημασίας υπουργεία για την καθημερινότητα των πολιτών.

Φωτογραφίες: newsit.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...