190
Ο Φρανκ Χέπνερ δείχνει μία συνταγή του σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής | Youtube

«Πολίτες του Ράιχ»: Ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας» μεταξύ των συλληφθέντων

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2022, 17:42
Ο Φρανκ Χέπνερ δείχνει μία συνταγή του σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής
|Youtube

«Πολίτες του Ράιχ»: Ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας» μεταξύ των συλληφθέντων

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2022, 17:42

Ο «σταρ σεφ» της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, μεταξύ των συλληφθέντων στο πλαίσιο της έρευνας για την ακροδεξιά οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ», η οποία είχε ως στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος.

Σύμφωνα με τα σχέδια των εξτρεμιστών, ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας», όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είχε ως αρμοδιότητα τις καντίνες του «στρατιωτικού βραχίονα» της ομάδας, αλλά και του «νέου» Ράιχ.

Ο αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ της Αυστρίας και φέρεται να έχει αγοράσει πρόσφατα τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Η Kronen Zeitung ανέφερε ότι ο Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των «στρατιωτών».

Η σύλληψη του διάσημου σεφ έγινε στο Κίτσμπιουελ του Τιρόλου, όπου εργαζόταν περιστασιακά ως προσκεκλημένος πολυτελούς ξενοδοχείου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του, Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα, αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News