242
Συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο αυτή τη φορά, θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί στα γραφεία της ΝΔ το 2017, στο πλαίσιο επίσκεψης του Μπάιντεν στην Αθήνα | ΙΝΤΙΜΕ / ΓτΠ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ποιο τζετ λαγκ; Το φορτωμένο πρόγραμμα του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2022, 16:25
Συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο αυτή τη φορά, θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί στα γραφεία της ΝΔ το 2017, στο πλαίσιο επίσκεψης του Μπάιντεν στην Αθήνα
|ΙΝΤΙΜΕ / ΓτΠ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ποιο τζετ λαγκ; Το φορτωμένο πρόγραμμα του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2022, 16:25

Σειρά συναντήσεων, συνεντεύξεων και ομιλιών, σε πείσμα του… τζετ λαγκ, περιλαμβάνει η πρωθυπουργική ατζέντα για την επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας (14:30 ώρα Ελλάδας) θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Morning Joe» του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC και στους δημοσιογράφους Τζο Σκάρμπορο και Μίκα Μπρεζίνσκι. Αμέσως μετά (17:00 ώρα Ελλάδας) θα μεταβεί στο Πανεπιστήμιο Georgetown όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με συνομιλητή τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ιγκνάτιους.

Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας (22:30 ώρα Ελλάδας) αρχίζει το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, καθώς ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση που παρατίθεται προς τιμήν του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τη Νάνσι Πελόζι πριν απευθυνθεί στην Ολομέλεια του αμερικανικού Κογκρέσου. To στιγμιότυπο είναι από την προηγούμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, το 2020  | ΙΝΤΙΜΕ / ΓτΠ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου (16:40 ώρα Ελλάδας) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στο γραφείο της, στο Καπιτώλιο, ακολούθως (18:00 ώρα Ελλάδας) θα απευθύνει ομιλία στην Κοινή Σύνοδο του Σώματος με τη Γερουσία και ο κύκλος των συναντήσεων θα ολοκληρωθεί με συνάντηση με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kάμαλα Χάρις.

Το μεσημέρι (19:00 ώρα Ελλάδας) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δεξίωση που θα παραθέσει προς τιμήν του η Νάνσι Πελόζι και το βράδυ (2:10 ώρα Ελλάδας) θα παρακαθήσει σε δείπνο με εκπροσώπους ελληνοαμερικανικών οργανώσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...