208
O πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, έξω από το δικαστήριο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ποια συναίνεση, ρε αλήτη»! Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στο δικαστήριο

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2020, 17:31
O πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, έξω από το δικαστήριο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ποια συναίνεση, ρε αλήτη»! Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στο δικαστήριο

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2020, 17:31

Οπώς άρχισε –σε κλίμα έντασης από το παραλήρημα του ροδίτη κατηγορούμενου– έτσι και έκλεισε η σημερινή διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση του βιασμού και της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Μετά το σόου (εδώ) του 23χρονου κατηγορούμενου Μανώλη Κούκουρα, η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση της φίλης της Ελένης, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και Πολιτικής Αγωγής.

Η νέα ένταση προκλήθηκε όταν ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας άκουσε τον έτερο κατηγορούμενο, Αλέξανδρο Λουτσάι, να ισχυρίζεται –για μία ακόμη φορά– ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Ελένη Τοπαλούδη, αλλά με τη συναίνεσή της.

«Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στον λαιμό; Κάθαρμα, αλήτη», φώναξε εξοργισμένος ο Γιάννης Τοπαλούδης πριν αποχωρήσει από την αίθουσα με παρέμβαση της προέδρου του δικαστηρίου.

Με σκυμμένο το κεφάλι, ο αλβανός κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει σύμφωνα με το ΑΠΕ: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου. Δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία».

Απών, κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, ήταν ο 23χρονος ροδίτης κατηγορούμενος.

Επιστρέφοντας στο εδώλιο λίγο πριν από το τέλος της διαδικασίας, επανέλαβε ότι ούτε σκότωσε ούτε βίασε ούτε πέταξε τη φοιτήτρια στα βράχια και ότι, απεναντίας, προσπάθησε να τη σώσει.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...