187
| InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Πλημμύρισαν» από αδειούχους του Αυγούστου τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2023, 11:10
|InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Πλημμύρισαν» από αδειούχους του Αυγούστου τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2023, 11:10

Αυξημένη αναμενόταν να είναι η επιβατική κίνηση και το Σάββατο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου εν μέσω της συνεχιζόμενης εξόδου των αδειούχων του Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, το Σάββατο είχαν προγραμματιστεί 25 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, εννέα απόπλοι πλοίων από το λιμάνι της Ραφήνας και δέκα δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν 23 δρομολόγια με 27.652 επιβάτες και 5.436 οχήματα για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 42 δρομολόγια με 9.316 επιβάτες με 1.112 οχήματα.

Την ίδια ημέρα από το λιμάνι του Λαυρίου αναχώρησαν 11 πλοία με 2.962 επιβάτες και 859 οχήματα, ενώ από τον λιμένα της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 17 δρομολόγια με 8.561 επιβάτες και 2.086 οχήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι ταξιδιώτες πρέπει να βρίσκονται μια ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κατά την επιβίβαση. Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει αυξημένα μέτρα, προκειμένου να μην δημιουργούνται καθυστερήσεις.

Σημειώνεται πως αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στις εξόδους των εθνικών οδών, καθώς και στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων, με επιπλέον δρομολόγια για την κάλυψη των επιβατικών αναγκών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...