234
O υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Πλεύρης: Οποιος ασχολείται με τον Πολάκη λερώνεται

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 13:10
O υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Πλεύρης: Οποιος ασχολείται με τον Πολάκη λερώνεται

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2022, 13:10

Τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των δύο τελευταίων ετών του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, σχολίασε τη Δευτέρα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφέροντας ότι ενώ το 2019 είχε δηλώσει τέσσερα ακίνητα, ένα χρόνο αργότερα δηλώνει 32.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε και στις τραπεζικές καταθέσεις που δήλωσε τα έτη 2019 και 2020 ο κ. Πλεύρης, οι οποίες όπως σχολιάζει, από τις 323.800 ευρώ έφτασαν τις 452.100 ευρώ, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 128.300 ευρώ.

«Θανάση Πλεύρη! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;», γράφει στο Facebook o βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Απαντώντας ο κ. Πλεύρης στον Παύλο Πολάκη, εξηγεί ότι πρόκειται για ακίνητα που κληρονόμησε από τη μητέρα του, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το 2020, ενώ υπογραμμίζει ότι έχει αποφασίσει να μην ασχολείται με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, διότι «όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται».

Ολόκληρη η δήλωση του Θάνου Πλεύρη.

«Εχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητα του. Διερωτάται πως φαίνεται αύξηση του περσινού μου “πόθεν έσχες” τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά. Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στο πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...