241
|

Πλεύρης για «VIP MΕΘ»: Ο Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να λογοδοτήσει

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2021, 10:59

Πλεύρης για «VIP MΕΘ»: Ο Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να λογοδοτήσει

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2021, 10:59

Με αναφορά αξιόποινων πράξεων απαντά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στην καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Mιχάλη Γιαννάκου, περί «κρατημένων ΜΕΘ» για VIP ασθενείς.

«Τις επόμενες ημέρες», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Πλεύρης, «ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει (…) Οσοι δεν πηγαίνουν στην Εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την Εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την Εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν».

Μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, ο κ. Γιαννάκος «δεν έχει τολμήσει να αναφερθεί σε ονόματα για τα όσα υποστηρίζει. Ας τολμήσει να πει ένα όνομα και αν το κάνει, θα του υποβάλω και μήνυση προσωπικά. Οι συνάδελφοί του που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, και όχι στην ασφάλεια και στον καναπέ των καναλιών, θίγονται από αυτά που λέει».

«Να λέγεται ότι γιατροί και νοσηλευτές, και προφανώς και πολιτικά προϊστάμενοι, είναι σε ένα εγκληματικό κύκλωμα που κρατάει κενές κλίνες για να έχουν κλίνη ΜΕΘ, αν χρειαστώ εγώ ή εσείς, είναι ψευδέστατο, συκοφαντικό και ήδη έχω συντάξει την αναφορά αξιόποινων πράξεων για να την καταθέσω. Θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την Εισαγγελία. Κινούμαι εγώ και καλώ την εισαγγελέα να ερευνήσει», ξεκαθάρισε ο κ. Πλεύρης, χωρίς να κρύβει την οργή του για την ευκολία με την οποία γίνονται τέτοιου είδους καταγγελίες από τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...