235
| InTime News / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πέτσας: Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2023, 11:53
|InTime News / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πέτσας: Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2023, 11:53

«Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας σε ερώτηση για την απόκριση της πολιτείας στην έλευση της κακοκαιρίας «Barbara».

«Ο,τι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση», ανέφερε ωστόσο ο ίδιος. «Γι’ αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες», συνέστησε, ενώ παρέπεμψε στις ανακοινώσεις των επόμενων ωρών για τις αποφάσεις που θα ληφθούν:

«Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία και τα σχολεία».

«Τις πρώτες απογευματινές ώρες θα βγει ανακοίνωση, για να ετοιμαστούν και οι γονείς και τα παιδιά, (για το) ποια σχολεία θα είναι ανοικτά διότι δεν θα υπάρχει η ίδια ένταση του φαινομένου σε όλη την Αττική. Θα το ζυγίσουμε και αυτό. Η πρόληψη πάντα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις ώστε κανένα παιδί ή συνοδός που θα το πηγαίνει στο σχολείο να έχει πρόβλημα», ανέφερε μιλώντας στο ίδιο Μέσο ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης επίσης κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. «Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...