263
Η Εννυ Μαγιάση εξελέγη δύο φορές β' αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ |

Πέθανε στα 64 της η δημοσιογράφος Εννυ Μαγιάση

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2021, 14:42
Η Εννυ Μαγιάση εξελέγη δύο φορές β' αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ
|

Πέθανε στα 64 της η δημοσιογράφος Εννυ Μαγιάση

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2021, 14:42

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια, η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση, πρώην β’ αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

Η Εννυ Μαγιάση γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στην Ελβετία και δημοσιογραφία σε ιδιωτικές σχολές στην Αθήνα.

Το 1979 άρχισε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στην ΥΕΝΕΔ, έως το 1982, οπότε μετέβη στην εφημερίδα «Βραδυνή» ως υπεύθυνη του δικαστικού ρεπορτάζ και παρέμεινε στη θέση αυτή έως το Απρίλιο του 1989, που ανεστάλη η έκδοση της εφημερίδας.

Από τον Μάιο του 1989, που ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του τ/σ «Mega», έως το 2001 εργάστηκε στο δικαστικό ρεπορτάζ του σταθμού. Στη συνέχεια και έως τη συνταξιοδότησή της κάλυπτε το δικαστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και στον ρ/σ «Αθήνα 9,84».

Είχε διατελέσει, επίσης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο της δημοσιογράφου:

«Η Εννυ Μαγιάση στην ενεργό επαγγελματική της δράση υπήρξε μία έμπειρη και καταξιωμένη δικαστική ρεπόρτερ, που εργάστηκε με επαγγελματικότητα και δυναμισμό επί πολλά χρόνια, αφήνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο.

Διακρίθηκε για το ήθος της, τη συναδελφικότητά της και την εντιμότητά της, ιδιότητες που την ανέδειξαν στη συνείδηση των συναδέλφων, οι οποίοι την εξέλεξαν δύο φορές ως Β’ αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, με μεγάλο αριθμό ψήφων.

Κατά το διάστημα της ενασχόλησής της με τα κοινά υπήρξε πολύ δραστήρια, ενώ χειρίστηκε με ιδιαίτερη ευγένεια και ευαισθησία τα προβλήματα των συναδέλφων.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους της και αποχαιρετά την αγαπητή Έννυ, που υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία και το κοινό καλό, με γνώμονα πάντοτε τις αρχές δεοντολογίας και τις πανανθρώπινες αξίες».

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News