175
Η Σάρα Χάρντινγκ | Instagram

Εφυγε στα 39 της από καρκίνο η Σάρα Χάρντινγκ των Girls Aloud

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2021, 19:20
Η Σάρα Χάρντινγκ
|Instagram

Εφυγε στα 39 της από καρκίνο η Σάρα Χάρντινγκ των Girls Aloud

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2021, 19:20

H Σάρα Χάρντινγκ, μέλος του δημοφιλούς βρετανικού γυναικείου συγκροτήματος των Girls Aloud, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Για τον θάνατό της έγραψε στο Instagram η μητέρα της, Μαρί. «Υπήρξε δυνατή από την ημέρα της διάγνωσής της μέχρι και την τελευταία της ημέρα. Έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί».

Η Χάρντινγκ είχε ανακοινώσει η ίδια τον Αύγουστο του 2020 ότι πάσχει από καρκίνο, ο οποίος διαγνώστηκε σε προχωρημένο στάδιο καθώς ήδη είχε πραγματοποιήσει μεταστάσεις. Πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα ζήσει ως το τέλος αυτής της χρονιάς, γράφει το BBC.

Εγινε γνωστή το 2002 όταν επιλέχθηκε μέσα από την εκπομπή Popstars  για να λάβει μέρος στο συγκρότημα Girls Aloud, ένα από τα πολλά που «γέννησε» η τεράστια επιτυχία των Spice Girls. Το πρώτο τραγούδι τους, το «Sound of the Underground», έφτασε στην κορυφή των τσαρτ.

Εκτός από τη μουσική η Χάρντινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική, στην τηλεόραση και το θέατρο, ενώ ήταν νικήτρια στο Big Brother με σελέμπριτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...