200
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά τη μεταγωγή του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης τον περασμένο Δεκέμβριο για την απαγγελία κατηγοριών. Ο παρουσιαστής δεν παρέστη στη δίκη του | © Intime p.a.

Πέντε χρόνια με αναστολή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για το revenge porn

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2022, 14:42
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά τη μεταγωγή του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης τον περασμένο Δεκέμβριο για την απαγγελία κατηγοριών. Ο παρουσιαστής δεν παρέστη στη δίκη του
|© Intime p.a.

Πέντε χρόνια με αναστολή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για το revenge porn

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2022, 14:42

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή –τη μεγαλύτερη δυνατή για πλημμέλημα– καταδικάστηκε την Τετάρτη από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο τέως παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, για τη γνωστή υπόθεση του revenge porn, των αναρτήσεων βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον κ. Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε, επίσης, 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Επίσης, του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ θα επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη, παρούσα όμως ήταν η γυναίκα η οποία ήταν το θύμα της εκδικητικής πορνογραφίας.

Στην αρχή της δίκης, η δικηγόρος της 30χρονης ζήτησε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και έγινε δεκτό και από την άλλη από την άλλη πλευρά.

Επίσης, ζήτησε να παραπεμφθεί ο παρουσιαστής για κακουργηματική μορφή παραβίασης των προσωπικών δεδομένων – παραθέτοντας ως στοιχείο την ηθική βλάβη που υπέστη η 30χρονη.

Ωστόσο, η εισαγγελέας πρότεινε να ξεκινήσει η δίκη στο πλημμελειοδικείο και αν στα πραγματικά γεγονότα εξακριβωθεί κακούργημα, τότε να παραπεμφθεί για κακούργημα.

Η πρόταση έγινε δεκτή από την έδρα.

Οπως είπε η δικηγόρος του κ. Παναγιωτόπουλου, ο κατηγορούμενος «ζητά συγγνώμη σε κάθε περίπτωση για ό,τι προκάλεσε στην παθούσα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...