179
Στιγμιότυπο από την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη | ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πελώνη: Οι εικόνες στη Νέα Σμύρνη μάς ενόχλησαν όλους – Ο Τσίπρας θέλει πλατείες νεοαγανακτισμένων

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 14:17
Στιγμιότυπο από την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη
|ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πελώνη: Οι εικόνες στη Νέα Σμύρνη μάς ενόχλησαν όλους – Ο Τσίπρας θέλει πλατείες νεοαγανακτισμένων

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 14:17

«Οι εικόνες που είδαμε μας ενόχλησαν όλους και θα διερευνηθούν. Είμαστε όλοι κουρασμένοι και η υπομονή όλων εξαντλείται. Χρειάζεται ψυχραιμία απ’ όλους», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού πολίτη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη.

Οπου διαπιστωθεί φαινόμενο ανεξήγητης και δυσανάλογης βίας θα επιβληθούν κυρώσεις, πρόσθεσε η κυρία Πελώνη και ακολούθως έστρεψε τα πυρά της κατά του προέδρου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που από χθες βάλλουν κατά ριπάς εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή το επεισόδιο αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

«Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει την ώρα που γεμίζουν τα νοσοκομεία, να δημιουργήσει νέες εστίες έντασης και νέες πλατείες νεοαγανακτισμένων. Τα τρικάκια (κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη) ήταν της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και δεν τυπώθηκαν σε 10 λεπτά», σχολίασε με νόημα η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε σχολιάσει ήδη από το βράδυ της Κυριακής, συσχετίζοντας τα όσα συνέβησαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με την παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εκπρόσωπος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνει ο ίδιος κάλεσμα για την τήρηση των μέτρων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...