295
Καυστική η κυβερνητική εκπρόσωπος στο σχόλιό της για όσα είπε στη Μύκονο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης | ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη για Τσίπρα στη Μύκονο: Λόγια τού αέρα στο Νησί των Ανέμων

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2021, 16:19
Καυστική η κυβερνητική εκπρόσωπος στο σχόλιό της για όσα είπε στη Μύκονο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη για Τσίπρα στη Μύκονο: Λόγια τού αέρα στο Νησί των Ανέμων

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2021, 16:19

Ο κ. Τσίπρος περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα, ήταν το δηκτικό σχόλιο από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, για τη σημερινή εμφάνιση (εδώ) του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μύκονο.

Από την αρχή της πανδημίας, προβλέπει την καταστροφή που δεν έρχεται, παρατήρησε χαρακτηριστικά η κυρία Πελώνη που στηλίτευσε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους υγειονομικούς, μετά και τα όσα είπε στη Βουλή  (εδώ) ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέας Ξανθός.

Τώρα, σημείωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την… προαιρετική υποχρωτικότητα, και πάλι όμως, συμπλήρωσε με νόημα, η νέα θέση του δεν μας εκπλήσσει, καθώς κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των εμβολιασμών κάνει ο Παύλος Πολάκης.

Αν και μία από τις πιο σαφώς πιο ψύχραιμες φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τον Παύλο Πολάκη, ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «εκβιασμό» την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων.

Ομοίως, χαρακτήρισε «πρόσχημα» τον  εμβολιασμό των υγειονομικών, κατηγορώντας  την κυβέρνηση για… σκέψεις «γενικευμένης υποχρεωτικότητας».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης-απάντησης της κυβερνητικής εκπροσώπου στα όσα είπε την Πέμπτη από το νησί της Μυκόνου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.:

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται.
Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα.

Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή.

Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...