212
Η Αριστοτελία Πελώνη σε πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών | ΙΝΤΙΜΕΝEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Ο Τσίπρας επενδύει στην ένταση

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 00:03
Η Αριστοτελία Πελώνη σε πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
|ΙΝΤΙΜΕΝEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Ο Τσίπρας επενδύει στην ένταση

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 00:03

Στην αντεπίθεση επιχείρησε να περάσει αργά το βράδυ της Κυριακής η κυβέρνηση, μετά τα όσα συνέβησαν νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη, όπου καταγγέλλεται έξαρση αστυνομικής βίας με αφορμή ελέγχους για παραβίαση των μέτρων του lockdown.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας σε ανάρτησή του στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να τη βγάλει από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Εχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται», σημείωσε η κυρία Πελώνη, η οποία μάλιστα ανέφερε πως στη συγκεκριμένη πλατεία η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διένειμε φυλλάδια με στόχο τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγο του Πρωθυπουργού.

«Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε αυθορμήτως, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού… Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία», σχολίασε με νόημα η κυρία Πελώνη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...