528
O Μέρντοκ και η νέα του σύζυγος, η 67χρονη Ελενα Ζούκοβα, πρώην μοριακή βιολόγος, γεννημένη στη Μόσχα | CreativeProtagon

Πέμπτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοκ – Παντρεύτηκε την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου Τζ.

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2024, 11:35
O Μέρντοκ και η νέα του σύζυγος, η 67χρονη Ελενα Ζούκοβα, πρώην μοριακή βιολόγος, γεννημένη στη Μόσχα
|CreativeProtagon

Πέμπτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοκ – Παντρεύτηκε την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου Τζ.

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2024, 11:35

Βλέποντας τον μεγιστάνα του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοκ να χαμογελάει πλατιά κατά τη διάρκεια του γάμου του, που έγινε το Σάββατο 1η Ιουνίου, θα πίστευε κανείς ότι παντρευόταν πρώτη φορά. Κι όμως, για τον 93χρονο Μέρντοκ ήταν ο πέμπτος γάμος του.

Οι επίσημες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν την Κυριακή, δείχνουν τον Μέρντοκ σε μεγάλα κέφια δίπλα στη νέα του σύζυγο, την 67χρονη Ελενα Ζούκοβα, πρώην μοριακή βιολόγο, γεννημένη στη Μόσχα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Γουέντι Ντενγκ, η τρίτη σύζυγος του Μέρντοκ, σε πάρτι της οποίας φέρεται να γνωρίστηκαν πέρυσι οι νεόνυμφοι, όπως γράφει η Telegraph. Για τον Μέρντοκ, έναν αδιόρθωτο ρομαντικό, μπορεί να ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο 52χρονος Λάχλαν Μέρντοκ, ο μεγαλύτερος γιος του, ο οποίος παρέστη στην τελετή μαζί με τη σύζυγό του, Σάρα, ήταν στον στενό κύκλο προσκεκλημένων στον γάμο. Μόλις πριν από λίγους μήνες παραδόθηκε στον μεγαλύτερο γιο του Μέρντοκ η διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας, News Corp.

Η νύφη φορούσε ένα κατάλευκο νυφικό ενώ ο νέος της σύζυγος έδειχνε άψογος με σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κίτρινη γραβάτα.

Φωτογραφία των νεονύμφων που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη News Corp.

Ο Μέρντοκ απέφυγε να φορέσει πιο επίσημα υποδήματα και προτίμησε ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά.

Το «Succession», η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που στηρίζεται εν μέρει στην ιστορία του Μέρντοκ και των έξι παιδιών του, δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί ένα τόσο παραμυθένιο γεγονός για τον ισχυρότερο ιδιοκτήτη ΜΜΕ στον κόσμο.

Οι μόλις τρεις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τη νέα σύζυγο του Μέρντοκ να τον αγκαλιάζει τρυφερά ενώ κρατά ένα μπουκέτο με κρίνους.

Σε μια άλλη φωτογραφία, το ζευγάρι απαθανατίστηκε καθιστό· εκείνη γελάει δυνατά και εκείνος χαμογελά πλατιά. Στην τρίτη φωτογραφία, το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθεται σε έναν υπαίθριο καναπέ.

Ο γάμος έγινε στον αμπελώνα του Μέρντοκ, στην Καλιφόρνια, κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και τον ζεστό ήλιο.

News Corp

Η νέα κυρία Μέρντοκ, παρά το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο, δεν είναι ξένη στην υψηλή κοινωνία. Ο Αλεξάντερ Ζούκοφ, ο πρώην σύζυγός της, ήταν ρώσος μεγιστάνας του πετρελαίου και η λαμπερή κόρη τους Ντάρια, γνωστή ως Ντάσα, παντρεύτηκε τον Αμπράμοβιτς, τον ολιγάρχη και κάποτε ιδιοκτήτη της Τσέλσι, ο οποίος βρίσκεται τώρα σε λίστα κυρώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά. Μετά το διαζύγιό τους, η Ντάρια Ζούκοβα παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο Τζούνιορ, γιο του Φίλιππου Νιάρχου και εγγονό του Σταύρου Νιάρχου.

Ο Μέρντοκ ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο και προκάλεσε έκπληξη. Μόλις έναν μήνα νωρίτερα είχε διαλύσει τον αρραβώνα του με την Αν Λέσλι Σμιθ, πρώην βοηθό οδοντιάτρου και έπειτα ραδιοφωνική παραγωγό.

Ο τέταρτος γάμος του Μέρντοκ, με το πρώην μοντέλο Τζέρι Χολ, έληξε ύστερα από επτά χρόνια, τον Ιούνιο του 2022. Προηγούμενες σύζυγοί του ήταν η αυστραλή αεροσυνοδός Πατρίσια Μπούκερ και η σκωτσέζα δημοσιογράφος Αννα Μαν.

Ο Ρόμπερτ Τόμσον, επικεφαλής της News Corp, και η σύζυγός του Γουάνγκ Πινγκ ήταν παρόντες στην αποκλειστική τελετή, όπως και η ανιψιά του Μέρντοκ, Πένι Φάουλερ. Ο Μέρντοκ έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της News Corporation, η οποία κατέχει τις εφημερίδες Sun και Times στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και αμερικανικά ΜΜΕ, όπως το Fox News και η Wall Street Journal.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...