246
| ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Πατέρας 31 ετών νόσησε δύο φορές από κορονοϊό – Κατέληξε την Κυριακή στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 11:54
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Πατέρας 31 ετών νόσησε δύο φορές από κορονοϊό – Κατέληξε την Κυριακή στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 11:54

Σε διάστημα λίγων μηνών νόσησε δύο φορές από Covid-19 και το πρωί της Κυριακής κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο λόγος για τον 31 ετών πατέρα ενός μικρού παιδιού, ο οποίος είχε νοσήσει με κορονοϊό το περασμένο καλοκαίρι και νόσησε ξανά για δεύτερη φορά, βαριά, παραμένοντας επί μέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα στην Πάτρα, ο 31 ετών Βασίλης είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν ανεμβολίαστος. Διφορούμενες ωστόσο είναι οι πληροφορίες τόσο για το πότε ακριβώς είχε νοσήσει, όσο και για το αν προστατευόταν από την ανοσία που προσφέρει η φυσική νόσηση.

Την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ, έπειτα από σκληρή δεκαήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, η σύζυγός του, Ελένη, έγραψε:

Πάντα μου έλεγες ότι θα πεθάνεις νέος. Πόσο ήλπιζα ότι έκανες λάθος. Πάντα μου έλεγες “Ελπίζω να πεθάνω πρώτος γιατί αν πεθάνεις δεν θα μπορώ να ζήσω άλλο”. Πάντα έλεγες ότι δεν θα ήθελες ποτέ να είσαι σε υποστήριξη ζωής, και έτσι η όμορφη και αθώα καρδιά σου απλά άφησε να φύγει.
Έχω ευχηθεί αμέτρητες φορές να μπορούσα απλά να αλλάξω θέση μαζί σου, αλλά τώρα ξέρω ότι ήθελες να είμαι εδώ για το αγόρι μας, η ζωντανή απόδειξη ότι ήσουν αληθινός.
Λένε ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί, και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Ξέρω ότι ξέρεις ότι είναι σε ασφαλή χέρια, και ξέρω ότι επιτέλους επανενώθηκες με τον φύλακα άγγελό σου, τον αδερφό σου […]

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...