224
Ο πατέρας Αντώνιος της «Κιβωτού του Κόσμου» (Φωτο Αρχείου) | IntimeNews

Πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες: Είμαι αγανακτισμένος, είναι ανυπόστατα ψεύδη

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2022, 10:25
Ο πατέρας Αντώνιος της «Κιβωτού του Κόσμου» (Φωτο Αρχείου)
|IntimeNews

Πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες: Είμαι αγανακτισμένος, είναι ανυπόστατα ψεύδη

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2022, 10:25

Οι καταγγελίες για άγριο ξύλο και σεξουαλική κακοποίηση στην «Κιβωτό του Κόσμου» τη ΜΚΟ που ίδρυσε ο πατέρας Αντώνιος στον Κολωνό πριν από 25 χρόνια αυξάνονται όσο περνούν οι ώρες.

Ο ίδιος εμφανίστηκε την Παρασκευή το βράδυ  στην τηλεόραση της ΕΡΤ μαζί με την πρεσβυτέρα του και δήλωσαν ότι όλα αυτά που ακούγονται είναι ανυπόστατα ψεύδη.

«Είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Εχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι αγανακτισμένος. Εχω ακούσει για σκληρή εργασία, όταν μιλάμε για θεραπευτικά προγράμματα σε αγροκτήματα. Ακούσαμε ότι τα παιδιά ήταν έγκλειστα» δήλωσε.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ξαφνικά ένα έργο 25 ετών κατηγορείται από τον καθέναν χωρίς αποδείξεις και έλεγχο», πρόσθεσε και ζήτησε σεβασμό, καθώς στην Κιβωτό του Κόσμου ζουν πολλά παιδιά. «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα δύσκολα παιδιά που έρχονται σε μας. Μιλούν πολλοί για πράγματα που δεν γνωρίζουν, ενώ εμείς έχουμε εμπειρία».

Η Εισαγγελία Ανήλικων ανέλαβε την έρευνα για την υπόθεση των σοκαριστικών καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών που φιλοξενήθηκαν σε δομές της ΜΚΟ. Η δικογραφία, που με εισαγγελική εντολή ξεκίνησε να σχηματίζει η Υπηρεσία Προστασίας Ανήλικων της Αστυνομίας, επιστρέφει στην Εισαγγελία προκειμένου η διερεύνηση της υπόθεσης να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων, η οποία, αφού μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης, θα αποφανθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και αν ναι, σε βάρος ποιων πρέπει να αποδοθούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...