229
Ο Παύλος Γερουλάνος ενώ προσέρχεται σε παλαιότερη συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαρ. Τρικούπη | Dimitris Kapantais / SOOC

Και ο Γερουλάνος στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2024, 18:36
Ο Παύλος Γερουλάνος ενώ προσέρχεται σε παλαιότερη συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαρ. Τρικούπη
|Dimitris Kapantais / SOOC

Και ο Γερουλάνος στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2024, 18:36

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή.

«Ζητώ να ηγηθώ της προσπάθειας να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο που θα έχει πλειοψηφική αποδοχή στην κοινωνία, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού. Να αναλάβω την ευθύνη να αναβαθμίσουμε το κόμμα λειτουργικά, ώστε το σχέδιό μας να φτάσει σε κάθε ελληνική οικογένεια» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος και συμπλήρωσε:

«Ζητώ να ηγηθώ της ενότητας. Μιας ενότητας που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σίγουρο για τον εαυτό του και έτοιμο να ανοίξει την αγκαλιά του σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, από την Αριστερά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Το τρίπτυχο της ευθύνης» στο οποίο δεσμεύεται, όπως είπε, είναι «σχέδιο για την κοινωνία. Κόμμα που ακούει την κοινωνία. Ενότητα με προοπτική».

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Γερουλάνου

Λίγο νωρίτερα, στη δική του ομιλία, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας είχε επισημοποιήσει τη δική του υποψηφιότητα του για την ηγεσία του κόμματος.

Οι εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την εισήγηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΚΕ, με την οποία ξεκίνησαν οι εργασίες του κομματικού οργάνου. Ο πρόεδρος του κόμματος επίσης θα ζητήσει «την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου της παράταξης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...