256
|

Παρουσιάστρια του Fox συνέκρινε τον Φάουτσι με τον ναζιστή εγκληματία Μένγκελε!

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2021, 19:48

Παρουσιάστρια του Fox συνέκρινε τον Φάουτσι με τον ναζιστή εγκληματία Μένγκελε!

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2021, 19:48

Μια παρομοίωση που ξεπέρασε τα όρια χρησιμοποίησε παρουσιάστρια του Fox News για τον Αντονι Φάουτσι, τον διακεκριμένο αμερικανό λοιμωξιολόγο, εξοργίζοντας εβραϊκές οργανώσεις.

Η Λάρα Λόγκαν είπε στον αέρα του υπερσυντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου, στην εκπομπή «Fox News Prime Time», ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ο Φάουτσι είναι κάτι σαν τον διαβόητο ναζιστή γιατρό Γιόζεφ Μένγκελε!

«Μου λένε άνθρωποι ότι ο δρ. Φάουτσι δεν αντιπροσωπεύει για εκείνους την επιστήμη. Αντιπροσωπεύει τον Γιόζεφ Μένγκελε, τον ναζιστή γιατρό που έκανε πειράματα σε Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το λένε αυτό», είπε η Λόγκαν.

Ο παρουσιαστής Πιτ Χέγκσεθ και ο συνάδελφός του Γουίλ Κέιν που συμμετείχαν στη συζήτηση δεν αντέδρασαν σε όσα είπε η Λόγκαν.

Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή χαρακτήρισε «απόλυτα ντροπιαστικά» τα λεγόμενα της Λόγκαν. «Ο Γιόσεφ Μένγκελε “κέρδισε” το παρατσούκλι του [σημ. «Αγγελος του Θανάτου»] κάνοντας θανατηφόρα και απάνθρωπα ιατρικά πειράματα σε φυλακισμένους του Ολοκαυτώματος, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση της κόλασης που πέρασαν αυτά τα θύματα με τα μέτρα για τη δημόσια υγεία. Οφείλει μια συγγνώμη», ανέφερε η Επιτροπή.

Ο Τζόναθαν Γκρίνμπλατ, επικεφαλής της οργάνωσης Anti-Defamation League, τόνισε στο ίδιο μήκος κύματος ότι «δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση των εντολών για χρήση μάσκας, εμβολιασμούς και άλλες προσπάθειες περιορισμού του κορονοϊού με τα όσα συνέβησαν στους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος».

Ο Αντονι Φάουτσι είναι κορυφαίος σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν για ιατρικά ζητήματα και επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μεταδοτικών Ασθενειών από το 1984.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε δηλώσει στο CBS ότι δέχεται επιθέσεις και απειλές για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...