589
Το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού που αναμένεται να συζητηθεί | Paris Match

Paris Match: «Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι ζευγάρι»

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2023, 17:40
Το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού που αναμένεται να συζητηθεί
|Paris Match

Paris Match: «Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι ζευγάρι»

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2023, 17:40

Εκείνη είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του πλανήτη και ίσως το πλέον διαχρονικό σύμβολο γυναικείας ομορφιάς. Εκείνος είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, μύστης της φαντασίας, ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το δικό του ιδιαίτερο καλλιτεχνικό αποτύπωμα και έχει κερδίσει εκατομμύρια φαν.

Θα μπορούσε όμως η Μόνικα Μπελούτσι να είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον;

«Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον έχουν σχέση: μια ιστορία που γεννήθηκε στη Λυών» απαντά το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», αποκαλύπτοντας το ειδύλλιο της ιταλίδας ηθοποιού με τον αμερικανό σκηνοθέτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

Το περιοδικό, μάλιστα, κυκλοφορεί με αποκλειστική φωτογραφία της Μπελούτσι και του Μπάρτον να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού, δίνοντας και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Σύμφωνα με το «Paris Match», οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά τον περασμένο Οκτώβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λυμιέρ, στη Λυών, όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε βραβείο από τα χέρια της Μόνικα Μπελούτσι. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό, ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

Οκτώβριος 2021: Ο Μπάρτον παραλαμβάνει το βραβείο από την Μπελούτσι και, σύμφωνα με το «Paris Match», ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά (Sylvain Lefevre/Getty Images)

Λεπτομέρειες για το ειδύλλιο θα αποκαλυφθούν την Πέμπτη, όταν και θα κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του γαλλικού περιοδικού.

Να σημειωθεί πως οι και δύο ήταν εδώ και αρκετά χρόνια μόνοι τους, αφού η Μπελούτσι είχε χωρίσει το 2019 από τον καλλιτέχνη Νικολά Λεφέβρ και ο Μπάρτον είναι χωρισμένος από την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ από το 2014. Και οι δύο έχουν αποκτήσει παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις τους, η Μπελούτσι από τον γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ και ο Μπάρτον από τη μούσα του και επί χρόνια σύντροφό του, Κάρτερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...