202
Ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, την εποχή που ο πρώτος ήταν πρόεδρος και ο δεύτερος αντιπρόεδρος | EPA/MICHAEL REYNOLDS

Παρέμβαση Ομπάμα υπέρ Μπάιντεν: Κακές νύχτες σε debate συμβαίνουν

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2024, 02:03
Ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, την εποχή που ο πρώτος ήταν πρόεδρος και ο δεύτερος αντιπρόεδρος
|EPA/MICHAEL REYNOLDS

Παρέμβαση Ομπάμα υπέρ Μπάιντεν: Κακές νύχτες σε debate συμβαίνουν

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2024, 02:03

Στην παραδοχή ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε ένα «κακό» debate, προχώρησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ηγετική μορφή των Δημοκρατικών, Μπαράκ Ομπάμα, συνεχίζοντας ωστόσο να υποστηρίζει τον νυν ένοικο του Λευκού Οίκου στην προσπάθεια επανεκλογής του —και μολονότι όλο και περισσότεροι, ακόμα και εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, συζητούν την αντικατάστασή του, όσο ακόμα είναι καιρός (οι προεδρικές εκλογές είναι τον Νοέμβριο).

«Υπάρχουν και κακές βραδιές στα debate. Πιστέψτε με, το ξέρω», έγραψε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των ΗΠΑ την οκταετία 2009-2017, όταν ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρός του.

«Ωστόσο», συνέχισε ο Ομπάμα, «οι εκλογές αυτές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή ανάμεσα σε κάποιον που έχει παλέψει όλη του τη ζωή για τους απλούς ανθρώπους και σε κάποιον που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του», ανέφερε παραπέμποντας στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...