169
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος (φωτογραφία αρχείου) | InTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παρέμβαση Ντογιάκου για την αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2023, 18:25
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος (φωτογραφία αρχείου)
|InTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παρέμβαση Ντογιάκου για την αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2023, 18:25

Να του διαβιβαστεί το βούλευμα με το οποίο ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων στην Κρήτη, αποφυλακίζεται έπειτα από 12,5 χρόνια εγκλεισμού (περισσότερα εδώ) ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου την Τρίτη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο κ. Ντογιάκος ζήτησε το εν λόγω βούλευμα προκειμένου να εξετάσει εάν έχει εμπεριστατωμένη ή όχι αιτιολογία ή υπάρχουν ασάφειες και νομικά κενά στο σκεπτικό του, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σε καταφατική περίπτωση θα προχωρήσει σε αναίρεση του επίμαχου βουλεύματος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Σειραγάκης «δεν έχει σωφρονιστεί» και εξακολουθεί να αποτελεί «δυναμική απειλή κατά της κοινωνίας» δήλωσε νωρίτερα στο ΚΡΗΤΗ TV ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Βαγγέλης Μουνδριανάκης, με αφορμή την είδηση της αποφυλάκισης του παιδεραστή του Ρεθύμνου, η οποία προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων για τον θεσμό της Δικαιοσύνης.

«Ο Σειραγάκης παρέμενε θρασύτατος και αμετανόητος μέχρι τέλους. Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια», ενώ «η αποφυλάκιση αυτή αντιβαίνει ευθέως προς το κοινό περί δικαίου αίσθημα», τόνισε ο κ. Μουνδριανάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...