232
Οι πρωταγωνιστές του σοκαριστικού περιστατικού το περασμένο Σάββατο στην παραλία Μαρκοπούλου | ΥοuΤube

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις εικόνες ντροπής με την ηλικιωμένη στην πιλοτή – Απολύεται ο ένας από το ασθενοφόρο

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2023, 11:38
Οι πρωταγωνιστές του σοκαριστικού περιστατικού το περασμένο Σάββατο στην παραλία Μαρκοπούλου
|ΥοuΤube

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις εικόνες ντροπής με την ηλικιωμένη στην πιλοτή – Απολύεται ο ένας από το ασθενοφόρο

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2023, 11:38

Εντολή προκαταρκτικής εξέτασης για τις εικόνες ντροπής στην παραλία Μαρκοπούλου στον Δήμο Ωρωπού, όπου μέλη πληρώματος δημοτικού ασθενοφόρου αποφάσισαν να πλύνουν με λάστιχο σε πιλοτή πολυκατοικίας, γυμνή, μια 69χρονη γυναίκα, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Ελευθεριάνος ζήτησε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας για τα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν βασανιστήρια και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Παράλληλα με την Ενορκη Διοικητική Εξέταση (εδώ) που είναι σε εξέλιξη για το περιστατικό, από το υπουργείο Υγείας διαπιστώθηκε ότι ένα από τα μέλη του πληρώματος του δημοτικού ασθενοφόρου (ανήκει σε εταιρεία η οποία έχει συμβληθεί με τον Δήμο Ωρωπού για παροχή έργου) είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο, με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Με εντολή του υπουργού Υγείας, ο εν λόγω υπάλληλος ετέθη σε αργία και ήδη κινείται η διαδικασία απόλυσής του.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αναφορικώς με το άθλιο περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς στον Ωρωπό το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσής του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...