170
|

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ για την υπόθεση με την κοκαΐνη

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 14:13

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ για την υπόθεση με την κοκαΐνη

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 14:13

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με την κοκαΐνη στα νότια προάστια.

Ο ανώτερος δικαστικός εμφανίζεται να έχει υποβάλει την παραίτηση για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, χωρίς ωστόσο να αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, παραιτήθηκε την περασμένη Παρασκευή, οπότε και συνελήφθη.

Η υπόθεση με την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ  ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν έξω από την οικία του εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Oμάδας ΔΙΑΣ,  να κινούνται ύποπτα τρεις νεαροί. Σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα κοκαΐνης, με τους νεαρούς να υποδεικνύουν τον δικαστικό ως τον άνθρωπο που τους έδωσε τα ναρκωτικά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, γεγονός που oδήγησε στη σύλληψή του και την άσκηση δίωξης εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω δικαστικός εισήλθε στο δικαστικό Σώμα τον Μάρτιο του 1983, προήχθη σε σύμβουλο Επικρατείας τον Ιούλιο του 2004 και σε αντιπρόεδρο του ΣτΕ τον Δεκέμβριο του 2019.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...