160
Ο Αργύρης Ντινόπουλος | Menelaos Myrillas / SOOC

Παραιτήθηκε από την έδρα του Μεϊμαράκη ο Αργύρης Ντινόπουλος

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 11:21
Ο Αργύρης Ντινόπουλος
|Menelaos Myrillas / SOOC

Παραιτήθηκε από την έδρα του Μεϊμαράκη ο Αργύρης Ντινόπουλος

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 11:21

Την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Β’ Αθηνών υπέβαλε ο Αργύρης Ντινόπουλος με επιστολή την οποία παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής.

Την έδρα καταλάμβανε ως πρώτος επιλαχών μετά την αποχώρηση του κ. Μεϊμαράκη.

Οπως σημειώνει στην επιστολή του ο Αργύρης Ντινόπουλος, παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται ασυμβίβαστο μεταξύ του βουλευτικού αξιώματος και της ιδιότητος του υποψηφίου δημάρχου, λόγοι πολιτικής δεοντολογίας δεν του επιτρέπουν να καταλάβει την βουλευτική έδρα.

Για την απόφασή του αυτή ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 22 Μαρτίου εξηγώντας του ότι δεν καταλαμβάνει την βουλευτική έδρα λόγω του ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια.

Επόμενη επιλαχούσα, μετά τον κ. Ντινόπουλο, είναι η Ζωή Ράπτη. Ακολουθεί ο Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος όμως, ήδη γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να ορκιστεί βουλευτής και θα επιστρέψει την έδρα στη ΝΔ. Δηλώνει επίσης πως  δεν πρόκειται να πολιτευθεί στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Μετά τον κ. Μιχελάκη έπεται άλλος ένας δημοσιογράφος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...