188
Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού |

Παραδόθηκε ο 46χρονος θρασύδειλος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2022, 15:29
Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού
|

Παραδόθηκε ο 46χρονος θρασύδειλος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2022, 15:29

Παραδόθηκε τελικά –και αφού παρήλθε το 48ωρο του αυτοφόρου– στις Aρχές ο 46χρονος που κόντεψε να σκοτώσει στο ξύλο τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού χαροπαλεύσει στην Εντατική του Nοσοκομείου «Ευαγγελισμός», έχοντας υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, ο 46χρονος γρονθοκόπησε με μανία τη γυναίκα στο κεφάλι και τον θώρακα, αφήνοντάς την αναίσθητη.

Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οδού Ολυμπίας, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Α.Τ. Αλίμου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, πέρασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είχε επιτεθεί προ ετών και σε άλλη σύντροφό του. Συγκεκριμένα, το 2015 είχε μαχαιρώσει στο Αργος την τότε σύντροφό του, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί, λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...