217
Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του Εφετείου | Intimenews

Πανικός στο Εφετείο από άνδρα που πυροβολούσε στον αέρα

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2017, 12:03
Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του Εφετείου
|Intimenews

Πανικός στο Εφετείο από άνδρα που πυροβολούσε στον αέρα

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2017, 12:03

Ενας άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα έξω από τον Εφετείο στην Αθήνα την ώρα μάλιστα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός. Αμέσως τον συνέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι συγγενής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 2012. Σήμερα ήταν προγραμματισμένη στο Εφετείο δίκη για την εξαφάνιση και τη δολοφονία του Παπαγεωργίου, ωστόσο αναβλήθηκε.

Ο άνδρας, που είναι συγγενής του εξαφανισμένου νέου, κατήγγειλε σε δημοσιογράφους ότι δεν έχει βρεθεί  το πτώμα του νεαρού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια», όταν έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανένας.

Αρχικά επικράτησε σύγχυση για το ποιος είναι ο άνδρας που πυροβόλησε, ωστόσο γρήγορα τον συνέλαβαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.

man
Ο άνδρας την ώρα που πυροβολεί (πλάνα από τον Ant1)

Ο Παπαγεωργίου είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2012 όταν έκανε διακοπές στην Αχαΐα.

Για την υπόθεση της απαγωγής καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό ένας 73χρονος, οικογενειακός φίλος, σαν εγκέφαλος της απαγωγής. Το δικαστήριο του επέβαλε ισόβια κάθειρξη συν 23χρόνια για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκβίασης.

Ακόμη, σε 18 χρόνια καταδικάστηκε η σύζυγός του για αρπαγή, απλή συνεργεία σε απόπειρα εκβίασης και συμμορία. Μικρότερες ποινές επιβλήθηκαν σε άλλους κατηγορούμενους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...