275
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία με αφορμή τα γενέθλια της γαλάζιας παράταξης (φωτογραφία αρχείου) | IntimeNews

«Πάμε Ρηγίλλης»: Την Παρασκευή η εκδήλωση για τα 50 χρόνια ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2024, 17:11
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία με αφορμή τα γενέθλια της γαλάζιας παράταξης (φωτογραφία αρχείου)
|IntimeNews

«Πάμε Ρηγίλλης»: Την Παρασκευή η εκδήλωση για τα 50 χρόνια ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2024, 17:11

Για το βράδυ της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση στην ιστορική έδρα της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ρηγίλλης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στις 20.00 με αφορμή τα γενέθλια της γαλάζιας παράταξης, που συμπληρώνει 50 χρόνια ιστορίας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος, στον αριθμό 18, και για τον λόγο αυτόν το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ στο σποτ είναι «Πάμε Ρηγίλλης».

Στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε η ΝΔ γίνεται μια ιστορική αναδρομή με φωτογραφίες του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή και όλων των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων του κόμματος.

«Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της παράταξής μας. Στις 20:00 θα είμαστε όλοι στη Ρηγίλλης!» αναφέρει στο «Χ».

Οι παρουσίες-ερωτηματικά

Πέρα από τα εθιμοτυπικά, άπαντες εντός και εκτός κόμματος αναμένουν τη στάση που θα κρατήσουν την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής. Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έχουν προσκληθεί με προσωπικό τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγές από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού, μάλιστα, χαρακτήρισαν τα τηλεφωνήματα ως «κίνηση ενότητας». Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινωνεί με τους πρώην πρωθυπουργούς μετά την εκδήλωση του Ιουνίου, όπου οι δύο τους είχαν ασκήσει δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως και τα δύο τηλεφωνήματα έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, αλλά η παρουσία τους στην εκδήλωση δεν θεωρείται δεδομένη.

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αρκέστηκε να δηλώσει: «Φαντάζομαι πως θα έρθουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...