444
O Eρντογάν εμφανώς καταβεβλημένος στη συνέντευξή του στο KANAL 7 | ΥοuΤube

«Πάγωσαν» όλοι στη ζωντανή συνέντευξη Ερντογάν: Ξαφνική αδιαθεσία και νέο θρίλερ με την υγεία του

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2023, 09:35
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/04/2023, 11:59
O Eρντογάν εμφανώς καταβεβλημένος στη συνέντευξή του στο KANAL 7
|ΥοuΤube

«Πάγωσαν» όλοι στη ζωντανή συνέντευξη Ερντογάν: Ξαφνική αδιαθεσία και νέο θρίλερ με την υγεία του

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2023, 09:35
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/04/2023, 11:59

«Πάγωσαν» όλοι, το βράδυ της Τρίτης, κατα τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης του Ταγίπ Ερντογάν στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 (μεταδιδόταν και από το Ülke TV), όταν εξαιτίας μίας ξαφνικής αδιαθεσίας του τούρκου προέδρου, η συνέντευξη διεκόπη εσπευσμένα –υπό το επιφώνημα «Ω Θεέ μου» από κάποιους εκ των παρευρισκομένων στο Προεδρικό Μέγαρο. Και όλα αυτά 19 ημέρες πριν τις κάλπες της 14ης Μαΐου.

Στα πλάνα που έκαναν τον γύρο Διαδικτύου, ο δημοσιογράφος του καναλιού, εμφανώς σαστισμένος από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πρόεδρος, πάει να σηκωθεί από την καρέκλα του για να τον βοηθήσει, κατόπιν προφανώς παραίνεσης όμως, ξανακάθεται και απλά ζητεί να πάνε σε διαφημίσεις (δείτε το βίντεο κάτω).

Επειτα από διάλειμμα περίπου 10 λεπτών, ο Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι στους δέκτες ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές και αποδίδοντας τη διακοπή σε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

«Xθες και σήμερα -είπε- είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παραξηγηθεί. Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

Η συνέντευξη συνεχίστηκε, για να ολοκληρωθεί τελικά μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς ο τούρκος πρόεδρος ήταν πια  εμφανώς καταβεβλημένος.

Η συνέχεια στο θρίλερ με την υγεία του τούρκου προέδρου δόθηκε το πρωί της Τετάρτης, με τον Ταγίπ Ερντογάν να ακυρώνει τις περιοδείες και δημόσιες εμφανίσεις του για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

♦ Διαβάστε: Τι τρέχει με την υγεία του Ερντογάν;

Οπως ανέφερε, η απόφαση ελήφθη μετά από σύσταση των ιατρών του, την ώρα που η τουρκική προεκλογική περίοδος βρίσκεται στην κορύφωσή της, ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου. «Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τη συμβουλή των γιατρών μας», είπε. Θα τον αναπληρώσει ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ερντογάν ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ανήκουν στο σπουδαίο έθνος μου, όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που έστειλαν τις ευχές και τις προσευχές τους μετά τη μικρή αδιαθεσία που είχα κατά τη διάρκεια εκπομπής λόγω της απαιτητικής εργασίας μου.

Σήμερα, παραμένω στο σπίτι κατόπιν συμβουλής των ιατρών μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συναντηθώ με τους αδελφούς μου από τo Κιρίκαλε, την Υοσγάτη και τη Σεβάστεια (…) Ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι θα παρευρεθεί (εκεί) εκ μέρους μου. Θεού θέλοντος, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να πετύχουμε για το αγαπημένο μας έθνος τους στόχους του Αιώνα της Τουρκίας. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και χαρά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...