303
Οι γονείς, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, φέρεται να κατέληξαν από τα πυρά που δέχθηκαν μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, ενώ τα δύο παιδιά τους από ασφυξία | Εφημερίδα «Πατρίς»

Oύτε ο πρώην σύζυγος ούτε ο πατριός πίσω από την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2022, 11:14
Οι γονείς, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, φέρεται να κατέληξαν από τα πυρά που δέχθηκαν μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, ενώ τα δύο παιδιά τους από ασφυξία
|Εφημερίδα «Πατρίς»

Oύτε ο πρώην σύζυγος ούτε ο πατριός πίσω από την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2022, 11:14

Επίσημη αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», απέκλεισε τις αρχικές βεβιασμένες εκτιμήσεις για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα, ενώ όλα τα σενάρια που ήθελαν ως πιθανότερο δράστη τον πατριό ή τον βιολογικό πατέρα των παιδιών καταρρίφθηκαν.

Δράστης, πάντα κατά την ίδια πηγή, είναι τρίτο πρόσωπο που φέρεται να είχε διαφορές με το ζευγάρι και πλέον είναι θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι γονείς, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, και τα δύο από τρία ανήλικα παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί, μέσα στο σπίτι τους, το βράδυ της Τετάρτης, στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο, αφού τα δύο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία, ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Μοναδικός διασωθείς της πενταμελούς οικογένειας, ο 12χρονος γιος, που βρήκε αιμόφυρτους τη μητέρα και τα αδέλφια του, ηλικίας 6 και 2 ετών και κάλεσε σε βοήθεια.

Φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει…

Η Αστυνομία αναζητεί εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ, με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του.

Οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Το άλλο παιδάκι, ηλικίας μόλις δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του από τον 12χρονο αδελφό του.

Περισσότερα στοιχεία για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, αλλά και από την κατάθεση του μοναδικού επιζώντος της πενταμελούς οικογένειας, με τη συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...