260
Ουρά στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους έξω από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Ουρές και συνωστισμός στην «πρεμιέρα» του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2020, 10:49
Ουρά στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους έξω από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Ουρές και συνωστισμός στην «πρεμιέρα» του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2020, 10:49

Ατελείωτες ουρές στο πεζοδρόμιο της Αριστοτέλους και συνωστισμός χωρίς καν αποστάσεις ασφαλείας παρατηρήθηκαν έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών, στην πρεμιέρα της  άρσης των περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού.

Μαζί με τα ειρηνοδικεία και τα πρωτοδικεία της χώρας, άνοιξαν για το κοινό και τα υποθηκοφυλακεία. Οι εικόνες όμως έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών το πρωί της Τρίτης υποχρέωσαν την ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων τους βρίσκονται οι δικηγόροι της Αθήνας, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι στα ειρηνοδικεία Αμαρουσίου, Αχαρνών, Ελευσίνας, Καλλιθέας, Κρωπίας, Ιλίου, Λαυρίου, Ν. Ιωνίας, Μαραθώνος, Μεγάρων, Περιστερίου και Χαλανδρίου.

Στην Πάτρα, για ανεπάρκεια των προστατευτικών υλικών μιλάει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Θάνος Ζούπας.

Οπως είπε στο Mega, δόθηκαν μόλις 270 απολυμαντικά χεριών και 15 κουτιά γάντια για όλη την Εφετειακή Περιφέρεια, δηλαδή τα δικαστήρια της Πάτρας, του Πύργου, ακόμα και της Ζακύνθου.

«Μάσκες δεν υπάρχουν καθόλου» πρόσθεσε ο κ. Ζούπας, την ώρα που η χρήση τους θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

Πάντως στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, το οποίο επίσης λειτούργησε για ειδικές περιπτώσεις την Τρίτη, υπήρχε ειδικό κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού που έκανε θερμομετρήσεις σε όσους προσέρχονταν για υποθέσεις τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...