194
H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε μικρόψυχο τον Παύλο Πολάκη | Youtube

Οταν ο Πολάκης δέχεται «πυρά» (και) από την Αυλωνίτου

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 09:43
H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε μικρόψυχο τον Παύλο Πολάκη
|Youtube

Οταν ο Πολάκης δέχεται «πυρά» (και) από την Αυλωνίτου

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 09:43

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, προστέθηκε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκίμασαν δημοσίως τον Παύλο Πολάκη καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη για την αήθη επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλου.

«Κάθε πολιτικός κρίνεται απ’ τους πολίτες, όχι μόνο για το περιεχόμενο του λόγου του αλλά και για το ύφος και το στιλ του. Η δήλωση του κ. Πολάκη ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται καν να μπω στο περιεχόμενο αυτής», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου στην εκπομπή «Εμπράκτως» του Attica TV και άφησε αιχμές για μικροψυχία από πλευράς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, λέγοντας με νόημα:

«Θέλει και γενναιότητα ψυχής για να διατυπώσει κανείς μια δημόσια συγγνώμη».

Στην ίδια τηλεοπτική της εμφάνιση, η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σημείωσε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ορθώς έπραξε και έκανε χρήση του δικαιώματος διορισμού ως ΑμεΑ στο ΕΣΥ, ομολογώντας παράλληλα ότι ως ελληνικό κράτος και κοινωνία απέχουμε ακόμα αρκετά -σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες- προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των ατόμων με αναπηρίες.

Την αποδοκιμασία του κ. Πολάκη από την κυρία Αυλωνίτου σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρατήρησε ειρωνικά ότι μετά από αυτό, δεν μένει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας παρά να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...