379
Ο Θανάσης Καρτερός σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του | INTIMENEWS

Οργή στη ΝΔ για το χυδαίο «GFY» του Καρτερού προς Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2022, 21:35
Ο Θανάσης Καρτερός σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του
|INTIMENEWS

Οργή στη ΝΔ για το χυδαίο «GFY» του Καρτερού προς Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2022, 21:35

Οποιος πίστεψε ότι με τη γλυκερή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή προς τον πολιτικό πολιτισμό και μακριά από την τοξικότητα και την εχθροπάθεια που σημάδεψαν την περασμένη δεκαετία και την άνοδό του στην εξουσία, διαψεύστηκε σε δύο 24ωρα: ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θανάσης Καρτερός, ο άνθρωπος που τον είχε ο κ. Τσίπρας για επικεφαλής της επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έγραψε ένα άρθρο στη (διαδικτυακή) «Αυγή», και επιτέθηκε με χυδαία ακρωνύμια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας τους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ της Κουμουνδούρου και του οχετού του Ίντερνετ.

Διόλου τυχαία άλλωστε, το άρθρο του κ. Καρτερού βρήκε υποστηρικτή και… συνυπογράφοντα τον Παύλο Πολάκη, βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργό Υγείας.

Από τη ΝΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, σχολίασε επικαλούμενος τη γνωστή πλέον φράση του κ. Τσίπρα περί λουλουδιών που ανθίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα “ομόρφυναν” ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα», είπε ο κ. Γαϊτάνης, για να συμπληρώσει:

«Ο εξ απορρήτων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

Ο κ. Καρτερός είπε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν την Τρίτη στη Βουλή για την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας και να υπερασπιστεί τον Γιώργο Τσίπρα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και εξάδελφο του προέδρου, ο οποίος είπε το αμίμητο ότι η άμυνα της χώρας «δεν είναι αυτοσκοπός».

Σε άρθρο του στην ηλεκτρονική σελίδα της «Αυγής» με τίτλο «Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη» και αφού υπερασπίστηκε  τον κ. Τσίπρα και όσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη Βουλή, επιτέθηκε με ύβρεις στον κ. Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας το ακρωνύμιο GFY, που σημαίνει Go Fuck Yourself.

Στο τέλος του κειμένου του σημείωσε συγκεκριμένα: «Ως εκ τούτου, ένα τελευταίο ψύχραιμο σχόλιο: Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Και σύντροφοι και φίλοι προδότες, τιμή μας και καμάρι μας. Όταν κάτι τέτοιοι μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν, είναι παράσημο. Α σιχτίρ πια!».

Μετά από αυτό έσπευσε και ο κ. Πολάκης να δηλώσει ότι συνυπογράφει κάθε λέξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...