324
Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού-«κολαστήριο» στο Ιλιον | INTIMEnews

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ιλιον: Στη φυλακή άλλοι δύο ανήλικοι

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2022, 11:32
Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού-«κολαστήριο» στο Ιλιον
|INTIMEnews

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ιλιον: Στη φυλακή άλλοι δύο ανήλικοι

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2022, 11:32

Στις φυλακές οδηγήθηκαν άλλοι δύο ανήλικοι για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου από μαθητές σχολείου στο Ιλιον.

Το Σάββατο τον δρόμο για τις φυλακές είχαν πάρει άλλοι τρεις κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους.

Από τους συνολικά έξι συλληφθέντες (ενώ φέρεται να αναμένονται και άλλα εντάλματα) μόνο ένας αφεθηκε ελεύθερος καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

«Αρρωστο πολύ»

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης και εξευτελισμού του 15χρονου από τους συμμαθητές του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε ο ίδιος άντεξε να το παρακολουθήσει.

«Δεν μπόρεσα, δεν ήθελα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο. Είναι άρρωστο πολύ, είναι πρωτόγνωρο», περιέγραψε σοκαρισμένος και ο ίδιος.

Οπως είπε για τον ανήλικο του οποίου έχει αναλάβει την εκπροσώπηση,  «ήταν σε διακοπές, γι’ αυτό δεν συνελήφθη. Εμαθε η οικογένεια ότι πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι και την επόμενη ημέρα γύρισε στην Ελλάδα και το παιδί εμφανίστηκε στην Αστυνομία».

«Ο πελάτης μου καθόταν στον καναπέ και έβλεπε, δεν συμμετείχε στην μία από τις δύο φορές που έγιναν πράξεις», υποστήριξε ο κ. Διαμαντάρας.

«Τα παιδιά όλα είναι συμμαθητές από την πρώτη γυμνασίου. Εγινε δύο φορές αυτό. Το παιδί πήγαινε στο σπίτι αυτό, γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Δεν είχαν καμία διαφορά τα παιδιά. Αυτό που παλιότερα γινόταν, με τα παιδιά να κατεβάζουν το παντελόνι ενός πιο αδύναμου παιδιού για να το εξευτελίσουν, επειδή ήξεραν ότι δεν θα μιλούσε, αυτό έγινε σε πιο άγρια μορφή. Τραγικό και άσχημο. Προφανώς ξεκίνησε σαν ένα άγριο αστείο. Δεν γινόταν εκεί μέσα χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με όσα μου είπε το παιδί», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του ανήλικου.

«Τη φορά που δεν ήταν παρών ο πελάτης μου, ήταν παρόντα κορίτσια. Τον ρώτησα “εάν ήταν κάποιο κορίτσι την φορά που ήσουν εκεί, θα κάνατε τα ίδια;” και η απάντηση ήταν “φυσικά και όχι”», ανέφερε στις δηλώσεις στου στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...