172
Ο Γιάννης Οικονόμου στην παρουσία του στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής | ΣΚΑΙ TV/ ΥοuTube

Οικονόμου: Τη Δευτέρα η ηγεσία του νέου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2021, 12:12
Ο Γιάννης Οικονόμου στην παρουσία του στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής
|ΣΚΑΙ TV/ ΥοuTube

Οικονόμου: Τη Δευτέρα η ηγεσία του νέου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2021, 12:12

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η πολιτική ηγεσία του καινούργιου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, το οποίο είχε ανακοινωθεί την περασμένη Τρίτη στον ανασχηματισμό, αλλά «πάγωσε» ύστερα από την εμπλοκή που υπήρξε με τον εκλεκτό της κυβέρνησης Ευάγγελο Αποστολάκη. Την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος έκανε το πρωί της Παρασκευής από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Θα είναι μια πολιτική ηγεσία που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου» δεσμεύτηκε, ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου.

«Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς αν θα είναι πολιτικό πρόσωπο ή όχι ή αν θα είναι μόνο υπουργός ή υπουργός και υφυπουργός, ο κ. Οικονόμου απάντησε «θα τα πούμε τη Δευτέρα», κάνοντας πάντα λόγο για «πολιτική ηγεσία».

«Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν δημιουργείται κατόπιν απαιτήσεως του κ. Αποστολάκη, ήταν ειλημμένη απόφαση», διευκρίνισε, εστιάζοντας στο έργο που έκανε η κυβέρνηση στο πεδίο της πολιτικής προστασίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...