179
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας μηδενίζει και απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2021, 21:31
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας μηδενίζει και απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2021, 21:31

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδυνατεί να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha την Τρίτη.

Οπως επισήμανε σχετικά ο κ. Οικονόμου, «στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό».

Πρόσθεσε ότι «στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών.

» Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι   δεν υιοθετεί  τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους».

Καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων· η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση.

» Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News